Beste ekintzen artean, sukalde tailerra
antolatuko dugu honako ezaugarriekin:
·
Portaleako sukalde gelan izango
da, urtarrileko 19-20-21-22an arratsaldeko 18:00etatik 19:30etara.
·
Parte-hartzaileak ikasleak zein
gurasoak izan daitezke, bikoteak egingo dira nagusi bat (aita, ama …) ikasle
batekin.
·
Ekintza aurrera eraman ahal
izateko eskolarekin zerikusia duten laguntzarekin kontatzen dugu (ikasle ohiak,
garai bateko eta oraingo gurasoak … )
- Astelehena, urtarrilak 19: Aurora Cid. Dietalari. (Nutrieibar)
- Asteartea urtarrilak 20 :Juan Luengo. Sukaldaria (Iruki sagardotegia)
- Asteazkena, urtarrilak 21: Enrique Vicente. Sukaldaria (Portalea jatetxea)
- Osteguna, urtarrila 22: Mireia Alonso. Sukaldaria (Krabelin + Tekniker jatetxea)
Dentro de los actos del
50 aniversario, la semana del 19 al 23 de enero celebraremos la “SEMANA
GASTRONÓMICA”.
Entre otras actividades,
habrá unos talleres de cocina con las siguientes características:
- Tendrán lugar en Portalea los días 19-20-21-22 de enero en horario de 18:00 a 19:30 de la tarde.
- Podrán participar tanto alumnado como familias, formando una pareja compuesta por un adulto (padre, madre,…) y un alumno/a.
- Para llevar a cabo la actividad contamos con la colaboración de personas relacionadas con el colegio (ex alumnos, padres/madres antiguos o actuales,…)
- Lunes, 19 enero: Aurora Cid. Dietista. ( Nutrieibar)
- Martes, 20 enero: Juan Luengo. Cocinero ( Sidrería Iruki)
- Miércoles, 21 enero: Enrique Vicente. Cocinero ( Restaurante Portalea)
- Jueves, 22 enero: Mireia Alonso. Cocinera ( Restaurante Krabelin + Tekniker)
No hay comentarios:
Publicar un comentario