2015-01-13

ASTE GASTRONOMIKOA / SEMANA GASTRONÓMICA



 Gure 50. urteurrenaren barruan, urtarrilaren 19tik 23ra ASTE GASTRONOMIKOA ospatuko dugu.

Beste ekintzen artean, sukalde tailerra antolatuko dugu honako ezaugarriekin:



·        Portaleako sukalde gelan izango da, urtarrileko 19-20-21-22an arratsaldeko 18:00etatik 19:30etara.

·        Parte-hartzaileak ikasleak zein gurasoak izan daitezke, bikoteak egingo dira nagusi bat (aita, ama …) ikasle batekin.

·        Ekintza aurrera eraman ahal izateko eskolarekin zerikusia duten laguntzarekin kontatzen dugu (ikasle ohiak, garai bateko eta oraingo gurasoak … )

  •       Astelehena, urtarrilak 19: Aurora Cid. Dietalari. (Nutrieibar)
  •     Asteartea urtarrilak 20 :Juan Luengo. Sukaldaria (Iruki sagardotegia)
  •     Asteazkena, urtarrilak 21: Enrique Vicente. Sukaldaria (Portalea jatetxea)
  •      Osteguna, urtarrila 22: Mireia Alonso. Sukaldaria (Krabelin + Tekniker jatetxea)



           
Dentro de los actos del 50 aniversario, la semana del 19 al 23 de enero celebraremos la “SEMANA GASTRONÓMICA”.

Entre otras actividades, habrá unos talleres de cocina con las siguientes características:



  • Tendrán lugar en Portalea los días 19-20-21-22 de enero en horario de 18:00 a 19:30 de la tarde.
  • Podrán participar tanto alumnado como familias, formando una pareja compuesta por un adulto (padre, madre,…) y un alumno/a.
  • Para llevar a cabo la actividad contamos con la colaboración de personas relacionadas con el colegio (ex alumnos, padres/madres antiguos o actuales,…)

  •      Lunes, 19 enero: Aurora Cid. Dietista. ( Nutrieibar)
  •      Martes, 20 enero: Juan Luengo. Cocinero ( Sidrería Iruki)
  •      Miércoles, 21 enero: Enrique Vicente. Cocinero ( Restaurante Portalea)
  •      Jueves, 22 enero: Mireia Alonso. Cocinera ( Restaurante Krabelin + Tekniker)

No hay comentarios:

Publicar un comentario